Gå til innhold

Slik har Mona tatt grep for å øke sikkerheten

Mona Jacobsen Saab har sammen med ektemannen drevet med turistfiske i en årrekke. De vet hva som skal til for å øke sikkerheten for deres gjester, derfor var de også med i utviklingen av GoFish Pro. GoFish Pro er et komplett system for sporing av båter, forebyggende sikkerhet og fangstrapportering.

 

Ansvarlig båtfører foretar sikkerhetssjekk

Hver dag før gjestene drar ut på sjøen foretar ansvarlig båtfører en sikkerhetssjekk. Der bekrefter båtfører at de har satt seg inn i værmeldingen, har nok drivstoff, har med fulladet mobil og ikke minst oppdaterer hvor mange de er om bord. Dette tar 20 sekunder, og de er klare for å sjekke fiskelykken.

 

Siste posisjon hvert minutt

Hver minutt sendes båtens posisjon. Slik vet Mona til en hver tid hvor båten befinner seg. Mona vet også hvor mange de er om bord og har oppdatert kontaktinformasjon direkte på sin mobil.

Fangsten telles og registreres

Etter hvert som fisken dras opp i båten telles den for senere registrering i GoFish. Gjesten sørger selv for å registrere fangsten.

 

Full oversikt – i lomma

GoFish Pro gir Mona en øyeblikkelig status over sin båtpark. Alle båter vises i kart med oppdatert posisjon, og hun kan enkelt klikke på en båt for å kontakte båtfører. Hun ser også fart, batterispenning og har fullstendig sporingslogg. Les mer om GoFish Pro her.

 

Ønsker du å vite mer om GoFish Pro, kontakt salgssjef Jeanette Veibakken på 99 33 05 57. Du kan også legge inn en forhåndsbestilling under. GoFish Pro er gratis og uforpliktende første sesong slik at du får prøvd ut systemet på ditt anlegg.