Gå til innhold

Slik har Mona tatt grep for å øke sikkerheten

Mona Jacobsen Saab har sammen med ektemannen drevet med turistfiske i en årrekke. De vet hva som skal til for å øke sikkerheten for deres gjester, derfor var de også med i utviklingen av GoFish. GoFish er et komplett system for sporing av båter, forebyggende sikkerhet og fangstrapportering.

 

Ansvarlig båtfører foretar sikkerhetssjekk

Hver dag før gjestene drar ut på sjøen foretar ansvarlig båtfører en sikkerhetssjekk. Der bekrefter båtfører at de har satt seg inn i værmeldingen, har nok drivstoff, har med fulladet mobil og ikke minst oppdaterer hvor mange de er om bord. Dette tar 20 sekunder, og de er klare for å sjekke fiskelykken.

 

Siste posisjon hvert minutt

Hver minutt sendes båtens posisjon. Slik vet Mona til en hver tid hvor båten befinner seg. Mona vet også hvor mange de er om bord og har oppdatert kontaktinformasjon direkte på sin mobil.

Fangsten telles og registreres

Etter hvert som fisken dras opp i båten telles den for senere registrering i GoFish. Gjesten sørger selv for å registrere fangsten på en GoFish-stasjon på anlegget eller via sin egen mobil.

 

Full oversikt – i lomma

GoFish gir Mona status over sin båtpark i sanntid. Alle båter vises i kart med oppdatert posisjon, og hun kan enkelt klikke på en båt for å kontakte båtfører. Hun ser også fart, batterispenning og har fullstendige sporingslogger for alle båter. Les mer om GoFish her.

Takk til Mona, Ahmed og resten av gjengen på Big Fish Adventure for at deres bidrag i utviklingen av GoFish.