Gå til innhold

Nyheter i GoFish 2020

Servicelogg for båt, varslinger, tolldokumentasjon på epost

 

Årets turistfiskesesong ser alt annet enn positiv ut. Derfor er vi glade for å kunne komme med noen positive nyheter. I årets GoFish har vi flere nyheter og forbedringer som vi håper at du som kunde vil sette pris på.

Varsling

Du kan nå få viktige varsel i GoFish portalen eller på epost. Eksempel på varsel er:

  • Båt har gått inn i NO-GO sone
  • Båt er gått ut av havneområde uten sikkerhetssjekk
  • Båt har lavt batterinivå
  • Sporingsenhet går på internt nødstrømsbatteri

Du finner varsling i menyen oppe til høyre i portalen.

Trackunit – ny sporingsleverandør

GoFish er nå integrert mot sporingsleverndøren Trackunit. Det betyr at de som har sporing fra Trackunit kan integrere disse i GoFish. I tillegg til Trackunit støtter vi Guard Systems, AIS og selvsagt vår egen GoFish-sporing. Guard Systems og Trackunit rapporterer posisjon hvert 2. minutt mens AIS og GoFish-sporing rapporterer hvert minutt.

Servicelogg for båt

Registrer servicer du har på dine båter og loggfør dette direkte i GoFish. På den måten samler du all informasjon på et sted. Du finner en oversikt over dine båter i menyen til høyre. Klikk deg inn på en båt for å registrere service.

Tolldokumentasjon

Tolldokumentasjon kan nå sendes direkte til gjest via epost. Så husk å registrer epost på dine gjester. Dette sparer tid og papir og, gjør det enklere for gjesten ved at han/hun alltid har tolldokumentasjonen med seg.

Vi er i dialog med Tolletaten for å se på mulige løsninger for å sende tolldokumentasjonen direkte til anlegget.

Generelle forbedringer

GoFish portalen har blitt forbedret på en rekke områder og vi anbefaler at du klikker deg rundt for å gjøre deg kjent med endringene. Vi har i denne oppdateringen hatt et stort fokus på sikkerhet og forbedring av sporing. Du vil nå blant annet få inn all sporing, også sporing der båten har vært utenfor dekning.

Neste oppdatering

I løpet av kort tid vil vi lansere en ny GoFish-app for fiskeren. Du vil få informasjon om denne så snart den er klar.

Vi har mye annet på listen over ting vi ønsker å gjøre, blant annet: engelsk portal, rapporter over aktivitet/fangst, muligheten for å dele informasjon om anlegget, integrasjon med Tolletaten. Dette har vi dessverre måttet sette på vent.

 

Se også siste nytt om vårt gratisprodukt, GoFish Start.