Gofish Pro - Sikkerhet og sporing | Booking | Rapportering | Driftssystem

Bestill

Med GoFish har du full oversikt over det som skjer på din camp. Du får din egen arbeidsportal og en registreringsstasjon for dine gjester.

Nettbrett og sporingsenheter er inkludert i GoFish Pro.

I tillegg til utstyr og programvare vil din camp få en andel av GoFish-inntekten.


Driftssystem

GoFish er et driftssystem for sjøfiskecamper og inneholder båtregister, båtkalender, fangstdagbok og gjesteregister. Med GoFish har du alle båter og gjester registrert i et system.

Fangstrapportering

Dine gjester registrerer enkelt sin fangst i GoFish etter hver fisketur. Fangsten rapporteres automatisk til Fiskeridirektoratet i henhold til forskriften for fiskecamper.

Sikkerhet og sporing

Vi utstyrer alle båter med sporing slik at du kan se dine båter i kart. Sporingen oppdateres hvert minutt og du vil se kurs, fart, batterispenning, antall om bord og hvem som er båtfører. GoFish støtter også allerede installert AIS.

Tolldokumentasjon

For at gjester skal kunne ta med seg 20 kg fisk må de bevise at de har oppholdt seg ved en registrert fiskecamp. I GoFish kan du enkelt skrive ut dokumentasjon for et helt følge eller hver gjest.


Slik fungerer GoFish på din camp

SIKKERHETSDOKUMENTASJON

Før hver båttur gjennomfører dine gjester en enkel sikkerhetssjekk. Slik holder du oversikt over hvem som er om bord, hvor mange de er om bord og estimert tid på havet. Samtidig blir gjestene minnet på hva de må huske på når de går på sjøen.

I GoFish vil du også kunne se batterispenning, kurs og fart for hver enkelt båt.

Sikkerhetssjekken skal bidra til økt sikkerhet for dine gjester. Støtter norsk, engelsk, tysk, tsjekkisk, polsk og russisk.


ENKEL FANGSTREGISTRERING

Dine gjester registrerer enkelt fangsten sin i GoFish etter hver fisketur, slik Fiskeridirektoratet krever.

I GoFish Pro kobles dette opp mot gjest og båt slik at du får en oversikt over hvem som har registrert fangst og med hvilken båt fangsten er tatt.

Du kan enkelt redigere/legge til fangst ved behov. Støtter norsk, engelsk, tysk, tsjekkisk, polsk og russisk.

Bestill