Om GoFish

Bestill

Bransjeløsning for turistfiskenæringen

GoFish er et skreddersydd driftssystem for norsk turistfiskenæring. GoFish består av en arbeidsportal for fiskecampen og en registreringsstasjon for båtfører (gjest).


GoFish registreringsstasjon

I GoFish-systemet er det lagt opp til at båtfører på en fiskecamp selv skal foreta en sikkerhetssjekk og sjekke seg inn på en båt før man går ut på fiske. Dette gjøres på en GoFish registreringsstasjon. Når båten returnerer skal fangsten registreres ved at båtfører angir fiskeslag og mengde fisk. I GoFish er det lagt opp til at fangst skal registreres minimum én gang i døgnet.

GoFish arbeidsportal

Arbeidsportalen er et driftssystem for fiskecampen. Arbeidsportalen består av et sporingskart for båter, fangstdagbok, gjesteregister, båtregister, bookingfunksjonalitet og ulike rapporer.

I arbeidsportalen kan fiskecampen registrere gjester og båter. Gjesteregisteret i GoFish kan brukes som en Fremmedbok der fiskecampen kan registrere nødvendig informasjon om gjesten.

GoFish har også bookingfunksjonalitet der fiskecampen kan booke båter til hvert enkelt reisefølge. På den måten vil campen få en god oversikt over sesongens bookinger. Denne informasjonen vil også bli brukt i forbindelse med båtførers sikkerhetssjekk.

I GoFish er det lagt opp til at hver båt på campen utstyres med en sporingsenhet. I GoFish kobles båtsporing sammen med gjesteregister og booking av båter som gjør at fiskecampen har full oversikt over hvem som er på havet og vil hele tiden se båtens siste posisjon. Skulle det skje noe kan campen enkelt finne ut av hvem som er om bord, se nødvendig kontaktinformasjon og siste posisjon.

GoFish fangstdagbok er et verktøy som fiskecampen bruker i forbindelse med rapportering til Fiskeridirektoratet. All fangst som registreres på GoFish registreringsstasjon vil bli tilgjengelig i en oversiktlig kalender der campeieren kan se hvilke fiskeslag som blir fisket på campen og hvilken mengde. Fangstdagboken gir også informasjon om hvilken båt fangsten er registrert på. På den måten kan fiskecampen følge med på at båtfører registrerer fangst. Det vil også være mulig å rapportere inn fangst per fisketur hvis det er behov for det.

Om utviklingen av GoFish

GoFish er utviklet av Dualog i tett samarbeid med seks utvalgte turistfiskeanlegg og en av Norges største turoperatører innen turistfiske, Din Tur.

GoFisher et verktøy som er skreddersydd for turistfiskenæringen og skal bidra til:

  • Økt sikkerhet for gjester
  • Økt fokus på bærekraftig fiske gjennom fangstregistering
  • Bedre og mer oversiktlig drift av fiskecampen
  • Økt digitalisering av bransjen

Dualog har levert elektronisk fangstrapportering til den profesjonelle fiskeflåten siden 2006 og er i dag markedsledende i Norge. Vi har kontinuerlig fokus på nytteverdi for våre kunder. I utviklingen av GoFish har vi brukt vår erfaring med profesjonelt fiskeri for å lage et system som ivaretar lovpålagte krav samtidig som det gir nytteverdi for våre kunder.

Ønsker du å ta i bruk GoFish?

GoFish er klart til levering i april 2018.

Fiskecamper i Din Tur:

Vi har en avtale om levering av GoFish fra 1.april 2018 til Din Tur sine leverandører (fiskecamper). Bestill GoFish her.

For mer informasjon og bestilling av GoFish kontakt Jeanette Veibakken, salgssjef, på nummer 776 21 900 eller send en e-post til gofish@dualog.com.